CURS CONTABILITATE PRIMARA PDF

ABSOLUTE SCHOOL are ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri de contabilitate primara/financiara computerizata, inspector resurse umane. Facultatea de Ştiinţe Economice. Asist. Ozana STRĂUŢ Asist. Manuela STĂICUŢ. ENGLEZĂ PENTRU CONTABILITATE Note de curs pentru uzul studenţilor de. Phone, Suggest a phone number Curs de Contabilitate primara Constanta, Brasov, Romania. 9 likes. Posts about Curs de Contabilitate primara Constanta .

Author: Vum Goltijinn
Country: Morocco
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 22 November 2016
Pages: 284
PDF File Size: 8.16 Mb
ePub File Size: 2.9 Mb
ISBN: 503-1-27895-178-5
Downloads: 9925
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mull

Acum fiind nevoita sa sustin un nou contabilitaye de contabilitate, am invatat dupa materialele dlui profesor Budacia fapt pentru care acum pot afirma ca aceasta materie este una foarte simpla si placuta. Mai ales ca in acest sistem de invataman vor veni si copii nostri. Din mostra pe care ati postat-o pare foarte bine structurata, eu mi-am luat notite dupa explicatiile dvs. In sfarsit inteleg si eu cum sta treaba cu contabilitatea, desi de la facultate n-am inteles nimic si nici cand parintii contabili de profesie imi explicau nu intelegeam nimic Toata stima pentru el.

V-am descoperit din intamplare si la un moment foarte potrivit pentru mine. Andreea E geniala treaba asta cu site-ul si va multumim ca ati facut-o!

Bazele Contabilitatii – The Future of Education is ONLINE – HOME

The quality of the roads, a painful subject in the past, has a significant contabilitaet on transportation time. Sunteti un exemplu de cadru didactic. Roxy Ati avut cea mai buna idee cand ati realizat acest site. O zi buna si tineti-o tot asa! O idee face diferenta dintre comun si extraordinar, felicitari autorului si celor ce au lucrat si sustinut acest proiect.

  COCKCROFT WALTON VOLTAGE MULTIPLIER PDF

Oricine poate intelege dupa aceasta metoda bazele contabilitatii. Cu niste explicatii asa de simple, m-ati facut sa inteleg lucruri pe care nu credeam ca le voi intelege vreodata. Pot spune un singur lucru: Mult succes, sunt convinsa ca il veti avea Maria L.

Sper sa apara si contabilitate financiara! Va multumesc din suflet!

Vali Tugui –

Suntla un curs de contabilitate,si dupa 7 cursuri nu am inteles mai nimic. Mirela Parca explici pentru retarzi! Additional impact on the economy of Latvia is formed by the costs of aviation sector employees and service providers.

Ceea ce am invatat in cele 4 lectii anuleaza tot ce am invatat in anul 1 de facultate predat intr-un furs superficial si greoi. Acum reiau cu placere cursurile dumneavoastra de pe site pentru a-mi reimprospata memoria.

Curs “Contabilitate primară şi financiară” – cod COR: 331302

Mihaela Azi cautam un curs de contabilitate pe internet,si inevitabil am “dat” peste acest tutorial, mi s-a parut foarte interesant incat m-am si apucat de prima lectie,ce sa zic decat ca este un lucru foarte minunat pentru mine, numai dau bani pe nici un curs,numai pierd timpul la cursuri, voi invata in confortul casei mele. Neacsu Claudia Felicitari, este un curs pe intelesul tuturor. Sper ca cei din RAU sa deschida ochiii si sa fie de acord cu acest proiect.

Moreover, the average monthly gross wage is still higher then in other sectors – in in other sectors of the economy it was euros, whereas in storage and transportation sector the average gross wage is about euros 1, euros – water transpor.

  SOFTWARE ENGINEERING BOOK BY KK AGGARWAL PDF

Curs de Contabilitate primara Constanta

Voi recomanda acest site tuturor persoanelor care vor sa invete bazele contabilitatii. Ene Viorel multumesc foarte mult pentru lectii.

Rolands petersons privatbank 9. Cred ca m-ar fi ajutat foarte mult in factultate daca erau sau daca le descopeream la timpul respectiv.

Va multumesc mult, sunteti cel mai bun profesor, si explicati foarte bine! Moni Incep sa inteleg si incepe sa imi placa contabilitatea cea neinteleasa pana acum.

Nu am invatat in 3 ani de facultate,cat am invatat in astea 8 ore Va multumesc. Multumesc frumos si bafta in continuare! Victor Foarte utila prezentarea facuta de d-voastra. Vali Felicitari pentru ideea cu site-ul si videobook-ul! Bogdan Felicitari si multe multumiri pentru aceste videouri.

Alternative contaabilitate content Requirements.

Va multumesc foarte mult! In doar 2 zile!! Cursurile sunt foarte bine predate. Multumim mult domnului profesor!! Cred ca sunteti unic!

Multumita acestor filmulete am reusit sa inteleg: Cu ajutorul acestor lectii am inteles bazele contabilitatii. Materialul video pus la indemana m-a ajutat foarte mult sa inteleg tot ceea ce inainte mi se parea extrem de complicat.