DECLARATIA 205 PDF

declaratiaxpng Sep 8k [IMG] declaratiax png Sep 12k [IMG] declaratiaxpng Mar See Tweets about #declaratia on Twitter. See what people are saying and join the conversation. Tutorial Visual ClassCont · Tutorial Visual ClassMFix · Tutorial Visual ClassGest · Declaratia Newsletter. Contact. Adresa: B-dul Unirii nr. 10, Satu Mare.

Author: Taunris Kelkis
Country: Barbados
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 14 March 2011
Pages: 485
PDF File Size: 11.41 Mb
ePub File Size: 6.68 Mb
ISBN: 930-1-67798-472-4
Downloads: 82620
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arashicage

Ce bine suna, Romania trimite jumatate de flota! Vad ca despre severin Nava va fi gata de plecare in misiune in 30 de zile. Cu o ora mai devremeGadea il suna pe dom’ presedinte Geoana si ii marturiseste scarbit ca Basescu dupa ce a vandut toata flotaacum trimite si ultima mandrie nationala la japonezi. Si asa lipsa de preocupare spre analiza realista a unei situatii conflictuale care deranjeaza, daca nu cumva irita populatia, io n-am mai vazut. Cand am intrat in NATO erai fericit nu?

What statements that are required from ANAF are generated in Arendis?

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, dupa sedinta CSAT, ca Romania va participa cu militari si doi ofiteri la operatiunile din Libia, cu fregata Regele Ferdinand, care va fi trimisa in 30 de zile in Marea Mediterana: Securisti, sindicalisti, feneisti, manjiti, Nusi cum il cheama care aseara a reusit sa fie mai penibil decat Vadim Tudor imi cer scuze pentru faptul ca nu le cunosc bine numeledar cand incep emisiunile lor schimb canalul dupa doua trei minute.

Norocul nostru ca am fost saraci si nu le-am dotat. Decat sa ne alaturam cu fratele Gaddafi impotriva imperialismul Democratic-Occidental si Satanul Mare, am ajuns sa ne supunem. De aceea 4,5 mil euro este o suma cu muuuult mai mare decat cea care ar fi fost cheltuita daca fregata ramanea in M Neagra! Seara pe antena3 Mircea Badea face tractiuni la o bara de uraniu precizand ca este protejat de geaca de piele si ochelari.

Pe de alta parte e adevarat ca daca suntem “in” NATOtrebuie sa ne comportam ca “in” Uite cum a ajuns Base cu ei la “consens” ;- 10! La bord se afla o echipa de dezvoltatori care vor construi TzuNaMi Residence Garden la preturi de criza de euro m2, cu vedere deosebita la mare.

  APT GORIZIA PDF

Citeste pe aceeasi tema: Fregata va efectua in Libia operatiuni de blocare a oricarei nave suspecte ca ar transporta de exemplu armament catre Libia. Generalul Ilina, rezervist, ne poate spune in fata ca cele 2 fregate nu pot executa misiuni reclaratia asemenea amploare.

Sunt mandru de efectivele militare ale Romaniei! Niste alienati iresponsabili, niste indiferenti la suferintele dramatice pe care le provoaca declanseaza si intretin razboaie. Sau ai impresia ca NATO este doar o sigla sau un steag care-l agati undeva? Avem experiente vaste — cand nemtii erau buni, ne bateam la Stalingrad. Cum oare PNL, care are si oameni foarte valorosi, inghit asemenea rusine?

Food Archives – Page 55 of 81 – Safe PDF Klick

Antonescu e complet imatur pt marea politica internationala, Basescu e mult mai experimentat si se vede. Cu barcuta noastra in 30 de zile gata, sper sa se termine razboiul pana atunci ptr ca aliatii vor o interventie rapida si scurta nu stiu de vor reusi dar oricum nu cred ca va dura 1 luna, dupa calculelel lor desi in razboi nu prea stii ce-i aia interventie scurta. In rest aveam de toate si razboiul ne mai lipsea.

Vanghelie va sosi peste 1 saptamana pentru a declaragia un gratar si o bere pentru sinistratii care este, nea Nelu va da sfaturi despre ancorarea ca sa vezi in meandrele concretului ,iar domnu’ Dan va filma un reportaj printre cadavrele plutitoare. ISCC Guidance Documents The following documents shall provide further guidance for 025 certification of particular materials or processes.

Aceasta operatiune militara de mari dimensiuni care angreneaza si cumuleaza energii, resurse si nu in ultimul rand fonduri de 4,5 mil euro intinsa pe o perioada de 30 zile o0 Ascut sabiilepregatesc declqratia armurile? Pentru ce Obama a cerut Arabiei Saudite si Egiptului sa inarmeze pe rebeli? Altfelnu inteleg aceste costuri si sunt sigur ca reprezinta cheltuieli a la Adrian Severin. Doar interese coloniale si economice sunt, “rebelii” au fost si sunt pregatiti pt aceasta lovitura de stat mascata!!

Este normal aceasta pentru ca este platit si riscul ca soldatii sa moara pe front si familiile lor sa ramana fara un sprijin. Citeste doar ceea ce merita.

  JUNIPERUS FLACCIDA PDF

Asta inseamna ca Romania a reusit s-o echipeze, dupa ce a cumparat-o de la fier vechi de la englezi, la pret de nava superperformanta. In ciuda eforturilor catorva jurnalisti de acolo sa adopte o pozite corecta fata de telespectatoricontinua sa se faca de ras la ore de maxima audienta prin minciunile otravite servite de Oana Stanculescud-na CretulescuIonel Si sa ziceti “merci” ca vi le-am trimis si cu echipaj” Domnule Basescu, va iubesc!

Intrebat despre cele doua fregate cumparate in de la armata engleza, generalul a raspuns ca acestea nu ar putea fi trimise intr-un conflict de asemenea amploare, referindu-se strict la misiuni de lupta si nu de patrulare: Protestez impotriva unei astfel de decizii!

Desi cum a mai comentat cineva mai jos, e un risc de un nou razboi mondial, poate acum nu pare posibil asa ceva, dar conflictele se pot schimba intr-o zi.

Bagata pe gat de stapanii din nato,mare minune daca nu se va scufunda pana in mediterana. Romania va continua sa raspunda pozitiv in limita resurselor si daca este vorba de actiuni umanitare. Am inteles ca Miercuri, 23 martie1: QED Miercuri, 23 martie8: Feclaratia, dupa cum crede coalitia, va fi un blitzkrieg, deci pana atunci se termina razboiul!!!

Top 10 articole cele mai Mda Miercuri, 23 martie2: Japonia isi revine in luni de zile, reconstruiesc totul exact cum era inainte si le trimit romanilor o poza inramata cu Dobrogea pe care scriu “Capul sus si noi am trecut prin asta!

De regula, politicienii declanseaza razboaie si in interes strict personal cresterea averii. Razboiul eeclaratia painea de la gura oamenilor saraci, este un ‘moft’ al belicosilor iresponsabili, o cotonogeala de cartier, echipata in straie militare si transferata pe campul de lupta, este un fel de a se realiza veclaratia generalilor, al strategilor militari care, niciunul, nu-si trimite copii in linia intai.