LAK NACIN DA OSTAVITE PUSENJE PDF

25 феб Inače knjiga je prevedena i kod nas, njen naslov je: “Alen Kar – Lak način da ostavite pušenje” A evo za kraj i rezime njegovih saveta za.

Author: Mikadal Dokazahn
Country: Costa Rica
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 24 February 2004
Pages: 452
PDF File Size: 8.93 Mb
ePub File Size: 3.21 Mb
ISBN: 370-7-26361-625-5
Downloads: 30706
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mubei

I to je bilo to. U cigareti se ne uziva Puwenje nekoliko meseci spustio se opet na oko kila – tu je i sad. Nema sta tu da se misli o cigarama. Tada sam radio na brodu i probavao sam razne svjetske brendove, medjutim nijedne vise nisu bile “prave”.

Pozdrav i samo budi uporan.

Allen Carr’s – Serbia – LAK NAČIN

Cim zagusti, ja procitam sve iz pocetka. Sve mi je to puesnje drugaciji trip skroz, jer sam poceo da pusim pre prve kafe, isto tako sam pre poceo da pusim, nego da pijem. Koliko su samozivi, i nadmeni sa tim cigaretama. Koji li me je djavo naterao da pre tri dana pocnem da citam ovu temu? Dal’ je to zabluda ili ne, mislim da jednostavno ne mogu da vozim na sat pa odjedared da smanjim brzinu na nulu!

Da zakljucim jedino pomaze savrsen motiv, ali svako mora da nadje svoj. Ja sam joj bio kurir. Meni je trebalo oko 6 meseci da potpuno zaboravim na cigarete. To je verovatno subjektivni osecaj.

  LANDI AUGELLIN PDF

Pocasticu se trecom cgaretom. Pusio sam petnaest godina. Kada strah nadvlada strast, lako je odvici se od cigareta! Ja samo zelim da apstiniram do kraja zivota, a ne zanosim se da nisam pusac. Tu sve samo od tebe zavisi.

Negde na stranama ove teme postoji svedocanstvo o mom neuspelom pousaju prestanka pusenja. Oni se jako uznemire kad neko iz njihove okoline prestane da pusi.

Da li imam za cigare. To je ono kada dodjem sa posla rucamskuvam kakao, upalim comp nakacim ostaviye na internet i ruka sama pocinje da trazi gde su cigare. Znaci, poceo si da razmisljas.

Odvikavanje od pusenja iskustva, saveti

Onda sam poceo da radim i sedeo sam u kanclariji sa pusacima Organizam se, normalno, bunio ali, pusejje od jacih razloga je i onaj spomenut u prvom postu Kafa ima potpuno drugi ukus i miris. Zapamti, jedan dim i zlo je ponovo tu.

Ova tema je bila povod da se posvadjam sa cigaretama za one kojima je smorno da citaju od pocetka. Jucerasnji dan mi je trajao kao tri obicna, prvo cu pocela da me bole pluca, pa mi je lupalo srce trista na sat, onda su me boleli zglobovi i na kraju sam puko sa zivcima. Nego niko ne rece ovde dali je imao problema sa viskom kilograma. Ne mogu da kazem da je svaka zapaljena cigareta bila u pitanju, vecina je zapaljena iz navike, ali da, u cigaretama se uziva.

  IRF510 PDF

Ovde se Zyban prodaje bez recepta, ali ja iskreno to ne bih uzimao bez konsultacije sa doktorom. Pre desetak godina, uspeo sam da ne zapalim cigaretu cetiri meseca i zeznulo me pivo! To se sve redje pojavljuje kako vreme prolazi.

Ja sam ostavio pusenje posle 15tak godina “staza” i to uz pomoc leka “Zyban” Naime, lep dan, prolece, sunce, ispijam kafu na terasi kod kuce i odjednom osetim da nesto nedostaje Izdrzis dana fizicke krize, a onda pocnes da uzivas u benefitima zivota bez dima. Ja sam konkretno avgusta Da sam samo znao da ce mi to biti tako osgavite prekinuo bih jos godina ranije.

Skoro sam snimio pluca, u odlicnom su stanju ali doktor me nxcin pitao da li sam bolovao od bronhitisa posto su mi neke zlezde prosirene, rekao sam mu da sam pusio petnaest godina i da nisam imao problema sa plucima, aha rekao je da je prosirenje zlezda verovatno posledica pusenja.