RAHSIA LANGSING GILER PDF

Buy RAHSIA LANGSING DENGAN SELIM MELIM in Kajang,Malaysia. Get great deals on Health & Beauty Chat to Buy. Cuci Gambar Murah Giler – 30sen. Local Service. Dr purevita Dr Lady. Medical & Health. Tshirt/Blouse Muslimah. Clothing (Brand). CekPoh Wangi By Ibu Zara. Rahsia Dalam Rumahtangga Kaki Masak, Sabun Herba Bakar Lemak – Homemade, Losyen Langsing Wangian Jenama Internasional, Rahsia KURUS 7 Hari.

Author: Gall Taujin
Country: Trinidad & Tobago
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 13 May 2017
Pages: 414
PDF File Size: 19.54 Mb
ePub File Size: 10.63 Mb
ISBN: 585-9-77988-733-3
Downloads: 62549
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kigazragore

Kita berikhtiar, Tuhan yang menyembuhkan. Jadi para pengguna boleh menggunakan produk Smart Gel ini dengan yakin dan selamat. Selain wanita, produk ini juga sesuai digunakan oleh lelaki.

Belum ada feedback kesan alahan atau kesan-kesan negatif terhadap pemakai. Kajian dan fakta telah menunjukkan bahawa produk untuk kegunaan luaran adalah lebih selamat berbanding dengan produk-produk makanan atau minuman.

Betul ker Smart Gel ni tak panas?

Jom kita lihat testimoni. Cara pakai mudah sahaja. Menegangkan, Melembutkan dan Melicinkan Kulit. Berbau Wangi Dengan Haruman Lavender.

Langsingkan Badan | Kurus

Melicinkan kulitmengelakkan kulit kering dan menghapuskan kuman yang melekat pada permukaan kulit. Tempoh penggunaan 1 Botol 30 hari sapu sekurang-kurangnya 2 kali sehari.

Macam Mana Nak Kurus Sekarang? Harga Smart-Gel ini asalnya RM Produk Smart Gel ini menggunakan elemen Aqua dan Menthol, maka ianya tidak panas.

  HUAWEI OPTIX RTN 600 PDF

Meneutralkan acidmelicinkan kulit dan mengekalkan kelembapan pada kulit. Smart Gel ini merupakan produk pencair lemak degil di dalam badan yang diformulasikan dalam bentuk Gel yang serap air dan tidak melekit.

Apa Produk Smart Gel ni sebenarnya?

Malah, ianya memberi rasa sejuk, berangin dan nyaman pada si pemakai dan ianya mudah serap, mudah dicuci dengan air. Bagi wanita mengandung yang risau kandungan berasa kurang selesa, boleh sapu di bahagian tepi perut, tidak perlu sapu di tengah-tengah perut. Menguruskan badan dengan cara membakar lemak Mencairkan dan menyingkirkan lemak degil dari badan Menghilangkan selulit atau stretchmark Melangsing dan mencantikkan bentuk badan Menegangkan kulit Melembut dan menyegarkan kulit Membuang lebihan angin dalam badan Melegakan ketidakselesaan senggugut Melegakan sakit-sakit sendi Dan yang paling penting, Smart Gel ini: Produk Smart Gel selamat digunakan oleh wanita mengandung atau wanita yang baru bersalin.

Lemak yang dibakar akan dibuang secara natural melalui air besar dan kecil. So far boleh dikatakan kesan sampingan Smart Gel ini sangat minimum.

Bebas dari bahan kimia yang berbahaya Bertindak dengan pantas Tidak melekit, mudah dibasuh dengan air Tidak panas. Glycerin Melicinkan kulitmengelakkan kulit kering dan menghapuskan kuman yang melekat pada permukaan kulit. Jadi jangan terkejut jika lepas ini anda buka website ini offer ini dah habis.

MODERATORS

Dah la Cepat Letih. Jadianda sudah nekad untuk Kempiskan Perut Anda? Apa Kelebihan S-mart Rahsiq ni.? Apa kata mereke selepas menggunakan Smart Gel. Okay Baiksaya dah tak tahan untuk Kempiskan Perut Saya.

  LOLA LIBRO ALEJANDRA LUNIK PDF

Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Anda masih berpeluang untuk Tempah Sekarang! Berat 1 box Smart Gel ialah gm dan boleh tahan sehingga 1 bulan mengikut cara penggunaan. Macam mana cara pakai Smart Pangsing Perfume Wangian segar yang ditambah untuk keselesaan pengguna.

#sekat_selera hashtag on Instagram • Photos and Videos

Acrylates Membentuk lapisan dan memelihara kulit dari bakteria. Agen pembakar lemakmembentuk tubuh badan rampinganti-selulit dan menegangkan kulit. Namun demikian, produk ini tidak sesuai untuk Langssing, dan tidak sesuai disapu di atas luka yang terdedah atau belum sembuh sepenuhnya. Ada kesan sampingan tak? Selamat Ke Produk Ni? Langsong sapu banyak kali pun boleh takde kesan sampingan. Antara Soalan Mengenai Smart-Gel! Algisium C Agen pembakar lemakmembentuk tubuh badan rampinganti-selulit dan menegangkan kulit.

Sodium Hydroxide Meneutralkan acidmelicinkan kulit dan mengekalkan kelembapan pada kulit. Apakah isi kandungan Smart Gel? Mungkin lagi sejam, mungkin lagi ggiler jam, mungkin petang, mungkin malam ni ianya ditutup.

Jangan Risau ,Mereka di atas ini juga dahulunya seperti anda sehinggalah… Mereka menemui dan mencuba sendiri produk Smart-Gel ini.