TRAINING VANZARI PDF

Become a successful salesperson by learning what it takes to attract customers and close sales. Master persuasion, lead generation, sales calls, and meetings. training vanzari. Submit a Comment Cancel reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *. Comment. Comment. Name *. Email *. The latest Tweets from Training Vanzari (@Cursuri_vanzari). Training directori de vanzari 1. COMPONENTA PROGRAMULUI: Programul este format din.

Author: Vikora Voodoosho
Country: Chad
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 3 April 2016
Pages: 268
PDF File Size: 3.34 Mb
ePub File Size: 9.44 Mb
ISBN: 815-5-98857-176-5
Downloads: 69645
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sat

Metodologie de optimizare a Ciclului de Vanzari. Pentru dezvoltarea profitabilitatii companiei puteti analiza deasemenea si cele 6 programe de Training orientate pe dezvoltarea capacitatilor de Management Strategic, Tactic si Operational.

De ce esueaza companiile de training si consultantii?

Aceste sesiuni de antrenament vor fi sustinute pe parcursul urmatoarelor doua saptamani dupa finalizarea procesului de Training pentru sedimentarea informatiilor furnizate cu scop final de maximizare a rezultatelor si de evitare vannzari unei investitii cu randament de recuperare nesemnificativ din partea clientilor nostri.

Inscrie-te la sesiunile de Training. In 5 ani nu o sa mai existe vanzatori…!

  TLC27L2 PDF

Finalizam propunerea noastra prin modulele de dezvoltare al rolurilor strategice si tactice din companie adresate Departamentulului de Vanzadi, Marketing si Management General. Va stau la dispozitie pentru o discutie orientata exact pe industria companiei.

Training Vanzari B2B & Training Marketing » Cursuri Vanzari

Sesiuni dezvoltate ulterior integrarii in angrenajul de performanta al echipei, asigurand in acest fel un proces de externalizare a intregului proces de Training din companie. In motivatia membrilor din Departamentul Comercial rtaining cu nivelul lor de abilitati o sa reprezinte un diferentiator decisiv pentru profitabilitatea companiei. Pe finalul vanzair noastre in optimizarea performantei prin Training va prezentam 6 module cu adresabilitate pe nivelurile de Middle Management si Top Management.

O sa detaliem in continuare modulele cu adresabilitate pe nivelul Operational al companiei, la nivelul Echipei de Vanzari, continuand cu solutii dezvoltate pentru Nivelul Tactic al acesteia, implicand Middle Managementul organizatiei in procesul de dezvoltare.

Este deopotriva un trainer profesionist si un vrajitor care reuseste sa te faca sa intelegi cum poti crea un avantaj competitiv maximizand oportunitatile si vanzarj riscurile asociate.

  JAAP SAHIB STEEK PDF

Structura Module de Training. Procent de returnare investionala maximizat cu ajutorul procesului vxnzari de sustinere in implementare prin Business Coaching. Regasiti in urmatoarele randuri beneficiile pe care noi estimam ca le puteti obtine cu ajutorul celor 4 programe de optimizare performante Departament Comercial prin metodologia detaliata de cele 8 etape de calibrare a performantei:.

Un must have pentru orice companie! In urma experientei directe provenite din implementarea sesiunilor de Training in interiorul organizatiilor clientiilor nostri va propunem ca varianta de optimizare corelarea acestui proces cu sesiuni de Business Coaching adresate in functie de situatie la nivel Strategic, Tactic sau Operational pentru a maximiza investitia efectuata.

strategie branding * reBranding B2B

Recomandata participarea in echipa completa de management. He has traininb vision of the future. Un alt diferentiator o sa fie definit de sinergia Echipei precum si de corelarea executiei la Nivel Operational cu obiectivele strategice ale companiei trasate prin proces de Marketing Strategic.