TRAINING VANZARI PDF

Become a successful salesperson by learning what it takes to attract customers and close sales. Master persuasion, lead generation, sales calls, and meetings. training vanzari. Submit a Comment Cancel reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *. Comment. Comment. Name *. Email *. The latest Tweets from Training Vanzari (@Cursuri_vanzari). Training directori de vanzari 1. COMPONENTA PROGRAMULUI: Programul este format din.

Author: Malajas Akinolkis
Country: Chile
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 23 March 2006
Pages: 379
PDF File Size: 12.87 Mb
ePub File Size: 18.60 Mb
ISBN: 906-5-80530-395-8
Downloads: 51900
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Goltimuro

Un alt diferentiator o sa fie definit de sinergia Echipei precum si de corelarea executiei la Nivel Operational cu obiectivele strategice ale companiei trasate prin proces de Marketing Strategic. Un must have pentru orice companie!

training vanzari

De ce esueaza companiile de training si consultantii? Aceste sesiuni de antrenament vor fi sustinute pe parcursul urmatoarelor doua saptamani dupa finalizarea procesului de Training pentru sedimentarea informatiilor furnizate cu scop final de maximizare a rezultatelor si de evitare a unei investitii cu randament de recuperare nesemnificativ din partea clientilor nostri. In urma experientei directe provenite din implementarea sesiunilor de Training in interiorul organizatiilor clientiilor nostri va propunem ca varianta de optimizare corelarea acestui proces cu sesiuni de Business Coaching adresate in functie de situatie la nivel Strategic, Tactic sau Operational pentru a maximiza investitia efectuata.

  BHAGWAD GITA IN GUJARATI - PDF

He has a vision of the future. Pe finalul abordarii noastre in optimizarea performantei prin Training va prezentam 6 module cu adresabilitate pe nivelurile de Middle Management si Top Management. Structura Module de Training. Inscrie-te la sesiunile de Training. Este deopotriva un trainer profesionist si un vrajitor care reuseste sa te faca sa intelegi cum poti crea un avantaj competitiv maximizand oportunitatile si minimizand riscurile asociate.

Training Vanzari B2B & Training Marketing » Cursuri Vanzari

O sa detaliem in continuare modulele cu adresabilitate pe nivelul Operational al companiei, la nivelul Echipei de Vanzari, continuand cu solutii dezvoltate pentru Nivelul Tactic al acesteia, implicand Middle Managementul organizatiei in procesul de dezvoltare. Recomandata participarea in echipa completa de management.

Regasiti in urmatoarele randuri beneficiile pe care noi estimam ca le puteti obtine cu ajutorul celor 4 programe de optimizare performante Departament Comercial prin metodologia detaliata de cele 8 etape de calibrare a performantei:. Va stau la dispozitie pentru o discutie orientata exact pe industria companiei. Sesiuni dezvoltate ulterior integrarii in angrenajul de performanta al echipei, asigurand in acest fel un proces de externalizare a intregului proces de Training din companie.

  EZ-ENGLISH.NAROD.RU PDF

In 5 ani nu o sa mai existe vanzatori…! In motivatia membrilor din Departamentul Comercial corelata cu nivelul lor de abilitati o sa reprezinte un diferentiator decisiv pentru profitabilitatea companiei.

training vanzari | Educație interactivă în vânzări

Procent de returnare investionala maximizat cu ajutorul procesului ulterior de sustinere in implementare prin Business Coaching. Pentru dezvoltarea profitabilitatii companiei puteti analiza deasemenea si cele 6 programe de Training orientate pe dezvoltarea capacitatilor de Management Strategic, Tactic si Operational. Metodologie de optimizare a Ciclului de Vanzari.

Finalizam propunerea noastra prin modulele de dezvoltare al rolurilor strategice si tactice din companie adresate Departamentulului de HR, Marketing si Management General.